Ο Σύλλογος

Ο Αθλητικός Όμιλος Γυμναστικής  «Πήγασος Αναλήψεως» ιδρύθηκε το 2006. 
Είναι Αναγνωρισμένο αθλητικό σωματείο από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και  ενεργό μέλος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ταε Κβον Ντο , και την Ένωσης Ταε κβο ντο Βορείου Ελλάδος. Κάθε χρόνο συμμετέχει σε πανελλήνια πρωταθλήματα και κύπελλα τόσο της ομοσπονδίας όσο και σε διασυλλογικά που λαμβάνουν χωρά τόσο στην Θεσσαλονίκη όσο και σε άλλες πόλεις της Ελλάδος.

Ο Αθλητικός Σύλλογος Πήγασος Αναλήψεως με κύριο μέλημα του να προσανατολίσει τα παιδιά στην ιδέα του αθλητισμού και την ενασχόληση τους με το νέο Ολυμπιακό άθλημα, προβάλλεται στο παγκόσμιο Ιστό για την καλύτερη ενημέρωση και επικοινωνία των μαθητών και των γονέων. 

      Στην Ιστοσελίδα 
μας υπάρχει φωτογραφικό υλικό και βίντεο απο τους αγώνες και τις εκδηλώσεις μας.
Ολυμπιακό άθλημα ταεκβοντο (Tae kwon do)
Το Ταekwondo είναι μια Κορεάτικη τέχνη αυτοάμυνας, που σε ελεύθερη μετάφραση σημαίνει « τρόπος να χτυπάς με τα πόδια και τα χέρια».
Οργανώθηκε στην σημερινή του μορφή στα μέσα τις δεκαετίας του 40 από τον Choi Hong Hi , και διδάσκονταν αποκλειστικά στο στρατό
.
Α.Ο.Γ. Πήγασος Αναλήψεως
Το σωματείο συνεργάζεται με ειδικούς παθολόγους, φυσιοθεραπευτές, ψυχολόγους, έμπειρους καθηγητές ξένων γλωσσών. Συνεργάζεται επίσης με τον κλινικό διατροφολόγο Νίκο Παπασπανό (http://www.diettips.gr).